Diskutera skräckfilm från asien. Allt ifrån Bollywood till Japansk.
Skriv svar
4pnwtg12
Newbie
Newbie
Inlägg: 1
Blev medlem: ons apr 14, 2021 07:35

adidas tubular shadow dame

Inlägg av 4pnwtg12 »

Bild
Tubular har nu mange underformater og kommer i lav-, mellem- og højhus. Gør dem til nicestilly.com Adidas 'mest alsidige træner endnu. Tubular-serien inkluderer nu Viral, Nova, Radial, Runner, Defiant, X, Doom og Mi Tubular's. Hver træner er unik på sin egen måde med evnen til at personalisere dine undervisere, der også er tilgængelige inden for området.

Tubular Viral er en slank, low-cut træner modelleret efter Adidas løber arkiver. De har adidas sko udsalg mænd stretchnet og en elastisk rem over forfoden for komfort. Dette er kombineret med et præget læderhæl og bæltestrop til et helt originalt design. Tubular Nova følger trop med det virale design og skubber grænserne for streetwear med iøjnefaldende glød-i-mørke detaljer.

Tubular Radial er mid-rise sneakers, inspireret af de aggressive designs fra 90'erne. De er designet med en soklignende konstruktion og en høj tunge for adidas tubular shadow dame et unikt look. Disse snørebåndssko består af en gummisål med et blødt materiale og ruskindsoverdel. Med en tyndere version af logoet med tre striber, der er synlig på hver side, fastgjort til snørebåndene. Tubular Runner modellerer en lignende stil, der kombinerer grundlæggende elementer med moderne overlays.

Tubular Defiant er bygget med en slankere silhuet, der skaber et mere feminint look til skoen. Adidas Stilfuldt kontrasterer dette ved at bruge skarpe kanter og dristige farver, hvilket giver Defiant et endnu mere iøjnefaldende look. Dette kantede design blev fortsat i Tubular X-serien. De bruger fed paneler til at fremhæve kontrasterende materialer og farver. Begge disse sko var designet til streetwear, da de var meget populære tilføjelser til catwalken.

https://www.nicestilly.com/
Skriv svar