Forumets regler, Nyheter samt eventuell feedback.
Låst
Användarvisningsbild
admin
Site Admin
Site Admin
Inlägg: 44
Blev medlem: sön okt 12, 2003 06:25
Kontakt:

Regler

Inlägg av admin »

1. Inga personangrepp

2. Ingen politik, religion eller osmaklig sexplotation.
Blir bara en massa osämja. Drog-relaterade länkar och diskussioner plockas bort. Porr, real gore/snuff och liknande (ink. diverse mondo eller sexploitation) accepteras inte heller. Inga avatars med politiska & religösa symboler. Bandloggor är okej.

3. Inget prat om kopiering, hemladdning, rippning
Finns andra forum där sådant kan diskuteras. Eller ta det privat genom e-mail eller liknande.

4. Ingen spamming

5. Avatars
Använd avatars om ni vill, men inga bilder större än en smiley ska finnas i signaturen. Inga avatars som är större än 80 x 80 pixels eller 6kb. Undvik även att använda animerade avatars. Se även regel 2. Tänk också på att det finns massor med avatars redan att hämta från Avatargalleriet på sidan.

6. Använd sökfunktionen
Glöm inte att använda sökfunktionen! Många av filmerna har redan tagits upp, och då är det onödigt att börja nya trådar. Fortsätt på de gamla istället!

7. Bilder
Vill man posta en bild med sitt inlägg så ska man se till att bilden inte är för stor. Inga bilder ska vara bredare än 550pixlarx. Är de bredare, så är det bättre man skapar en länk till bilden. Bilder är ej heller tillåtna i signaturer.

8. Långa addresser
Vill man posta en URL/hemsideaddress så kan man använda sig av verktygen på shorl.com eller tinyurl.com, annars kan det lätt bli att man har världens längsta addresser i inläggen, och det ser mindre snyggt ut.

9. Copyright-skyddat matrial
Vill ni kränga piratfilm. Gör det på någon annan site. Tänk på också att vissa bilder/texter kan vara skyddade av copyright. Dessa bilder/texter kan då tas bort helt utan förvarning.

10. Qoute
Undvik att använda funktionen quoute i samband med svar på det senast skrivna inlägget, om det inte finns ett väsentligt skäl att göra detta.

11. Moderatorer
Respektera forumets moderatorer. De är inte här för att vara forumets hårda hand, utan är enbart här för att göra forumet så trevligt så möjligt för så många som möjligt. Deras ord är dock lag, så att gå emot en moderator är bara onödigt.

12. Bilagor
Det går fint att skapa bilagor till inlägge här på forumen. Tänk bara på att de följer forumets regler, och försök att inte överdrivet använda funktionen. En gräns är satt idag till max 3 bilagor per inlägg, 256Kb per bilaga.

13. Ordning och reda
För att göra det lättare för våra medlemmar att hitta vad de söker i forumet så bör man undvika att länka till externa sidor i generella trådar och istället länka till forumets egna trådar om ämnet. Ett exempel på detta är när medlemmar väljer att länkar till sin blogg i ett flertal trådar (tex. Senast Sedda) när det redan existerar en tråd som handlar om personliga bloggar.
Låst