Diskutera amerikansk skräckfilm. Allt ifrån Hollywood till Troma.
Skriv svar
Användarvisningsbild
metmask
Splatter-o-holic
Splatter-o-holic
Inlägg: 2089
Blev medlem: ons okt 15, 2003 15:17

Invasion of the Bloodfarmers

Inlägg av metmask »

eftersom omslaget dök upp i poll-sektionen så måste ju filmen ha en egen tråd, för det är den faktiskt värd.

minns att jag inhandlade den för 99kr hos melodyline efter att ha sett omslaget i katalogen, och givetvis trodde jag av ngn anledning att filmen skulle vara lika bra. på omslaget står ju även en massa bra saker som t.ex "dont eat before watching this film and you´ll have nothing to lose", och visst skulle det kanske vara möjligt att kräkas för att filmen är så dålig som den faktiskt är?

jag somnade faktiskt första gången jag såg den, hade förväntningar och skulle ha en helkväll med nyhandlade filmer men den här.. jag kanske borde ta och se om den för att få en mer nyanserad syn på den men jag vill minnas den som inte bara dålig som ett smäck utan också riktigt tråkig och dessutom alldeles för blodfattig.

handlingen för er som inte har sett den rör helt enkelt ett bar urgamla druider (detta förklaras av en helt otroligt sjuk berättarröst som är en av de bästa delarna med filmen, detta måste nästan höras för att förstås! rösten påminner väldigt mkt om rösten hos ngn karaktär vi kan se i ngn av rosa pantern-fimerna, ska kolla upp det där lite) som tvingats leva i flykt av ngn orsak sedan jesus tid. de praktiserar blodsoffer och lever numera i en liten håla i usa där de verkar förklädda som retarderade bönder, deras uppdrag är att samla tillräckligt mkt blod av rätt blodgrupp för att väcka upp deras sedan länge döda drottning. mitt i allt detta finner vi ett kärlekspar som har en abnormt oskyldig romans tillsammans och där mannen även är forskare och arbetar tillsammans med kvinnans far som även han är forskare, efter en massa undersökning av blod som ständigt ökar i massa och ett antal extremt usla effekter slutar filmen men hur den gör kan jag faktiskt inte minnas. antagligen för att jag somnat innan slutet fler gånger än jag lyckats hålla mig vaken. :D

vilka mer här har gjort misstaget och köpt/sett denna film, och kanske ännu viktigare; finns det ngn här som faktiskt gillar den? :)
the hunter from the future..
Användarvisningsbild
Ultraviolence
Splatter fan
Splatter fan
Inlägg: 215
Blev medlem: fre okt 17, 2003 14:44
Ort: Stockholm (lite utanför)
Kontakt:

Re: Invasion of the Bloodfarmers

Inlägg av Ultraviolence »

JAG! *räcker upp handen* såg den också i Melodylines katalog. Har för mig att det stod också som info om filmen att den skulle va extrem + att ”Men behind the sun” bredvid i katalogen, råkade bli lurad att köpa ” Gore-Met, Zombie Chef from Hell” samtidigt av samma anledning.

Nja jag ska då inte se om en om jag får tillfället :lol:

Sålde doc. dom för 120:- st till en butik som köper och säljer begagnade filmer. Så man fick ju lite avkastning för pengarna 8)
Leta efter den uftimata sanningen i din molekylära struktur
hatchet
Splatter-o-holic
Splatter-o-holic
Inlägg: 2956
Blev medlem: tis maj 12, 2020 20:08

Re: Invasion of the Bloodfarmers

Inlägg av hatchet »

Har ett ex av följande släpp:

Bild

En så'n där anti-klassiker. :mrgreen:
World of Hatchet's
Splatter & Horror
Est. 1974
Skriv svar