Diskutera t ex tv-program, länktips. filmfestivaler, tidningar och böcker. Samt övriga filmrelaterade diskussioner som inte passar i de olika delforumen. Obs ej off topic.
Skriv svar
Användarvisningsbild
Greigh
Gore Addict
Gore Addict
Inlägg: 367
Blev medlem: mån mar 17, 2008 12:44
Ort: Västra Götaland

Necrostorm

Inlägg av Greigh »

Bild

Här följer uppdateringar om det Italienska bolaget Necrostorm.

"Hotel Inferno 3: The Castle of Screams” - Den tredje filmen i en serie på totalt sex filmer.
Fotografering och filmning är 100% färdigställt och post produktionen ligger för tillfället på 20%.
Beräknade att bli släppt i Maj månad i år, men har tyvärr blivit försenad.
Det finns ännu ingen uppdatering om garanterat release-datum.

Serien handlar om Frank. En yrkesmördare som blivit lurad till Dantes Hotel.
För att ta sig ut måste han bestrida de ockultas fem element - Eld, Vatten, Jord, Vind, Själen. Varje film tar upp ett ämne och i The Castle of Screams är temat Vatten/Is.

"Frank, även om du har hämtat eld-elementet, är du fortfarande instängd i Hotel Inferno. Nu måste du hämta Is-elementet och ta det andra steget mot din uppståndelse. Men på denna kalla resa, som du kommer att upptäcka, är demonerna inte dina enda fiender, och sanningen kommer att skada mer än någon infernalisk grymhet du tidigare mötte. Slåss för ditt förnuft, kämpa för mänskligheten."

https://necrostorm.com/Movies/HotelInferno3/Buy.html

Bild

------

"Little Necro Red ”är den första filmen i en serie sago-inspirerade filmer, gjorda med Necrostorms unika stil, vision och törst efter gore. Dessa berättelser om extremt våld, handling och galenskap är helt integrerade i Necrostorm universumet och kopplar ihop och kompletterar de andra Necro-berättelserna. Enligt utsago kommer detta att bli den mest blodigaste och sjukaste Slasher-film som någonsin har gjorts.

Filmen är 100% färdigfilmad och post-produktionen ligger på 50%. Beräknas att släppas i December i år.

"Angelas dotter, Annie (alias "Little Red"), försvann på ett mystiskt sätt, men polisen hittade aldrig hennes kropp. Medan modern börjar belysa mysteriet, lämnar en religiös kult som styrs av en matriark känd som mormor, ett spår av blodbad i dess kölvatten. Ju längre mamman fördjupar sig i galenskapen, desto djupare gror tvivel i hennes sinne: lever Annie?"

https://necrostorm.com/Movies/LittleNecroRed/Buy.html

Bild
Gammal räv i forna kläder.
Skriv svar